nieuws


Bruine-Bonen-met-spek-wagen afgebrand

Hellaas is onze bruine-bonen-met-spekwagen afgebrand tijdens de restauratie. Hierdoor hebben we hem uit ons assortiment moeten halen.mega evenementen trailer in aanbouw

Momenteel wordt er hard gewerk aan een mega evenementen trailer. Deze willen we voor het seizoen 2010 klaar hebben. Deze trailer is, zoals de naam al zegt, geschikt voor het grote evenementenwerk. Hij zal worden voorzien van een snackhoek, snackautomatenwand, Grill afdeling en een ijsafdeling. Alles wordt ruim opgezet.


Kippengrill auto

Wij hebben in Duitsland een Mercedes Kippengrill wagen aangekocht. Deze wordt in de winter van 2009/2010 geheel gerestaureerd en van onze bedrijfskleuren voorzien. Wij gaan met deze Kippengrill auto naar evenementen. Verder hebben we bij diverse Gemeentes in Groningen en Friesland een standplaatsvergunning aangevraagd om door de week in diverse plaatsen Kip van het Spit te verkopen. De planning is dat de Kippengrill wagen vanaf medio April 2010 op tournee kan gaan.


Bruine Bonen met Spek

In Duitsland hebben wij een oude Borco Homs verkoopwagen uit 1964 op de kopt getikt. Dus echt oud. Deze staat in de loods om als "Bruine-Bonen-met-Spek-wagen" omgebouwd te worden. Momenteel reizen we nog met een mobiele Bruine Bonen met Spek kraam door Nederland. Vanaf medio April 2010 is de wagen op wielen.


 

Totaal classic catering verzorgt uw evenementwagens